Assessoria energètica per a particulars i empreses.

Espai d’eficiència energètica

Assessors energètics: Instal·lacions de geotèrmia, aerotèrmia, terra radiant, biomassa, energia solar tèrmica i fotovoltaica.

Magic assesors energètics. Perquè cada vegada és més important fer un ús racional de l’energia, sobretot consumir-ne menys i aprofitar millor les que utilitzem.

Hi ha moltes maneres de replantejar les nostres necessitats energètiques, i nosaltres l’ajudem a fer-ho. L’estalvi energètic comença a casa, al lloc de treball, en un mateix. Cal tenir en compte molts factors: l’aïllament dels espais, els materials que siguin més o menys sostenibles, la il·luminació, els aparells electrònics, els electrodomèstics, els sistemes de climatització …

Si ets de les persones que pensen que cal optimitzar l’energia de la teva llar o de la teva empresa, estàs al lloc adequat. Nosaltres et podem ajudar.

Magic SL. vol contribuir a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i a lluitar contra el canvi climàtic millorant l’eficiència energètica, reduint la dependència dels combustibles fòssils i trobant la millor solució energètica per cada cas.

Dissenyem, executem i realitzem el manteniment d’instal·lacions de geotèrmia, aerotèrmia, terra radiant, biomassa, energia solar tèrmica i fotovoltaica.

ENTREVISTA A MIQUEL BUENO i RICARD PIO : “En MAGIC estamos altamente especializados en el campo de la eficiencia energética”