Entrevista

Entrevista a  MIQUEL BUENO I RICARD PIO
SOCIS ADMINISTRADORS DE LAMPISTERIA MAGIC

“A  MAGIC estem altament especialitzats en el camp de l’eficiència energètica”

MAGIC és una petita empresa situada a la localitat  de Manresa (Barcelona) amb una activitat centrada en els àmbits de l’aigua, gas, calefacció i climatització i amb un elevat grau d’especialització en el segment de l’eficiència energètica.

Des de quan està present MAGIC al mercat?

Miquel Bueno – Els nostres orígens es remunten a l’any 1986, quan cinc professionals del sector que treballàvem com a autònoms vam decidir associar-nos en una petita empresa sense grans objectius, encara que amb el pas dels anys hem arribat a disposar d’una plantilla integrada per una vintena d’empleats.

Quines són les seves activitats principals?

Ricar  Pio – Ens dediquem als àmbits de l’aigua, gas, calefacció i climatització, encara que amb un elevat grau d’especialització en el camp de l’eficiència energètica. Per tant, MAGIC aposta per les noves energies i per l’optimització de rendiments, ja sigui amb energia solar, aerotermia, geotèrmia, etc., realitzem per al client un assessorament integral en cada projecte.

Quins són els seus principals valors diferencials?

Miquel Bueno – Avui dia és molt important no només comptar amb una àmplia experiència en el sector, sinó també saber adaptar-se de manera constant a les noves solucions i sistemes “És molt important no només comptar amb una àmplia experiència, sinó també saber adaptar-se a les noves solucions d’eficiència energètica “d’eficiència energètica que van apareixent al mercat, un procés formatiu en què els professionals de MAGIC estar – hi sempre immersos per donar el millor servei possible al client. A més, intentem argumentar sempre amb criteris d’eficiència per què vam triar una opció en detriment  d’una altra.

Cap a on es dirigeixen els seus objectius més immediats?

Tenint en compte que som el país que més consumeix d’Europa en climatització, sense tenir un clima extrem creiem que hi ha un gran marge de millora en aquest aspecte, i, per això apostem per la millor gestio de l’energia, en edificis amb sistemes d’alta eficiència que beneficien a l’usuari i al medi ambient, tant a nivell domèstic com industrial.